Omul, Menire și Devenire

Omul, Menire și Devenire

11-03-2023 10:30-12:30 Calea Călărași 169, București 030615 (+online) Omul, Menire și Devenire

S-au creat conexiunile intre cele 8 niveluri, s-au revelat cheile de descifrare, intuitia a primit confirmari, sincronicitatile s-au manifestat. De aceea anul acesta ne reintoarcem catre noi, in cautarea sensului si rolului individual pe Pamant.

Daca in anii trecuti toate acestea existau doar la nivel conceptual si in intuitia domnului profesor, conectata la spatiul coerent al informatiei, anul acesta, prin cursul “OMUL, MENIRE SI DEVENIRE” vom primi aceste valoroase informatii, demonstrate matematic, in sustinut de Dl.Profesor Florian Colceag.

Cursul va fi in egala masura despre parcursul si revelatiile din toti acesti ani, dar si despre modurile concrete in care putem crea proiecte sustenabile.

Vom initia proiecte pe teme de interes din economie, educatie, sanatate, ecologie, agricultura, inventica, etc., si speram ca la finalul cursului proiectele vor fi dezvoltate impreuna cu specialisti din domeniu si materializate prin atragerea de fonduri europene sau prin finantari private

Te asteptam cu drag sa trecem impreuna la nivelul urmator de evolutie! Si sa cream masa critica de persoane pentru a declansa schimbarea!

  • Data eveniment
    11-03-2023 10:30-12:30
  • Adresa
    Calea Călărași 169, București 030615 (+online)