Omul, Menire și Devenire

Omul, Menire și Devenire

  • Prof. Dr. Florian Colceag
    Profesor
    Prof. Dr. Florian Colceag
Omul, Menire și Devenire
Rezumatul cursului

Curs eveniment  sustinut de Dl. Profesor Florian Colceag sub patronajul Institutului de Cercetare și Dezvoltare a Cunoașterii Umane. Evenimentul este in format hibrid, in sala Universitatea Hyperion, Bucuresti, Calea Călărași 169, București 030615 si online. Primul modul este gratuit. Pentru participare, va rugam sa va inregistrati pe www.complexityscience.ro. Pentru participarea in sala, transmiteti un email la adresa: hkrdioffice@gmail.com.

De ce este unic acest curs?

Pentru ca anul acesta, dupa 30 de ani de descoperire si dezvoltare a instrumentului de fractalizare, Domnul Profesor Colceag a ajuns la ultimul nivel si aici s-a petrecut saltul!

S-au creat conexiunile intre cele 8 niveluri, s-au revelat cheile de descifrare, intuitia a primit confirmari, sincronicitatile s-au manifestat. De aceea anul acesta ne reintoarcem catre noi, in cautarea sensului si rolului individual pe Pamant.

Daca in anii trecuti toate acestea existau doar la nivel conceptual si in intuitia domnului profesor, conectata la spatiul coerent al informatiei, anul acesta, prin cursul “OMUL, MENIRE SI DEVENIRE” vom primi aceste valoroase informatii, demonstrate matematic, in sustinut de Dl.Profesor Florian Colceag.

Cursul va fi in egala masura despre parcursul si revelatiile din toti acesti ani, dar si despre modurile concrete in care putem crea proiecte sustenabile.

Vom initia proiecte pe teme de interes din economie, educatie, sanatate, ecologie, agricultura, inventica, etc., si speram ca la finalul cursului proiectele vor fi dezvoltate impreuna cu specialisti din domeniu si materializate prin atragerea de fonduri europene sau prin finantari private

Te asteptam cu drag sa trecem impreuna la nivelul urmator de evolutie! Si sa cream masa critica de persoane pentru a declansa schimbarea !

 

Dacă ai mai participat anterior la un curs susținut de dl. prof. Colceag, trimite-ne un email la hkrdioffice@gmail.com cu numele cursului si anul in care ai participat.

Iti vom trimite inapoi un cupon de reducere!

Programul are 15 module, de o ora si jumatate
10 module se vor desfasura online
5 module vor avea loc fata in fata transmise Live

Si se va desfasura intre 11.martie si 20 mai 2023

Intalnirile in format hibrid vor avea loc la Universitatea Hyperion- Bucuresti

 

Link pentru detalii despre curs :

https://www.complexityscience.ro/course/omul-menire-si-devenire

Pentru intrebari va rugam sa scrieti la hkrdioffice@gmail.com

Cerințe

Dacă ai mai participat anterior la un curs susținut de dl. prof. Colceag, trimite-ne un email la hkrdioffice@gmail.com cu numele cursului și anul în care ai participat.

Iti vom trimite inapoi un cupon de reducere!

  • Programul are 15 module, de o oră si jumatate. 
  • 10 module se vor desfasura online.
  • 5 module vor avea loc fata in fata transmise Live

Cursul se desfășoară în perioada 11.martie - 20 mai 2023

Intalnirile in format hibrid vor avea loc la Universitatea Hyperion- Bucuresti.

Link pentru detalii despre curs: https://www.complexityscience.ro/course/omul-menire-si-devenire

Pentru intrebari vă rugam să scrieti la hkrdioffice@gmail.com

Prof. Dr. Florian Colceag
Prof. Dr. Florian Colceag
expert internaţional gifted education, doctor în economie, matematician, consultant în multiple echipe de cercetare.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internațional Gifted Education, specialist în modelare matematică, analist în baza teoriilor complexității, inventator al fractalilor algebrici. Activează ca și consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educație, sociologie, teoria complexității, economie, în cadrul Institutului European de Integrare și a Centrului pentru Studii Complexe. A antrenat lotul olimpic de matematica, fiind detinator al unui record mondial – 84 de medalii obtinute de elevii pe care i-a instruit la olimpiadele internationale de matematica  (din care 60 de aur).

Este membru in renumite organizatii internationale, precum World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC), European Council for High Ability (ECHA), Pacific Federation of the WCGTC, Clubul de la Roma, Australian Gifted Education (AUSTEGA). A fost desemnat personalitatea europeana a anului 2007.

Este specialist in dezvoltarea de curicule in diferite sisteme de educatie, in modelare economica, sustenabilitate, dezvoltare, globalizare.

Informații Curs

  • Durata: 22 ore
  • Module: 15
Preț: 800 RON Enroll